هر شخص حقوقی و حقیقی که فعالیت اقتصادی در چهارچوب مشخص شده داشته باشد مکلف به اخد کد اقتصادی از مرکز اداره دارایی شهر یا استان خود میباشد. در ادامه بیشتر با کد اقتصادی آشنا و روند دریافت آن را مورد بررسی قرار میدهیم، پس با ما همراه باشید.
۱- سازمان امور مالیاتی کشور، از طریق کد اقتصادی قادر خواهد بود صورتحساب ها، دفاتر قانونی و فاکتورها را به راحتی بررسی کند و مالیات را بر اساس اسناد و مدارک به طور مستند محاسبه نماید.
۲- در صورتی که پس از دریافت اخذ کد اقتصادی در اطلاعات هویتی اشخاص تغییراتی به وجود آید، متقاضی باید نسبت به ثبت تغییرات در کد اقتصادی خود اقدامات لازم را به عمل آورد
۳- کارت اقتصادی کلیه شرکتها پس از ثبت طی مدت زمان معین به نشانی که شرکت مشخص کرده است و بر اساس پرونده تشکیل شده ارسال خواهد شد.
تمامی شرکتها موظف هستند که مالیات خود را پرداخت کنند و این پرداخت مالیات معمولا به دو صورت انجام میپذیرد.
چنانچه شرکتی تاسیس شه باشد و دارای نیروی کارمندی باشد حتما باید شرکت مذکور اقدام به دریافت کد کارگاهی بیمه کند و این کد را دریافت کند و پس از آن لیست افراد تحت پوشش بیمه خود را تهیه و برای بیمه تامین اجتماعی ارسال کند .
در قوانین شرکتها اینگونه آمده است که طبق آن هرکارفرمایی موظف است که کلیه کارمندان و کارگران خود اعم از موقت یا دائم را بیمه کرده و حق بیمه آنان را پرداخت کند. این مقدار کلاَ ۳۰ درصد مبلغ حقوق کارمند می باشد که ۲۳ درصد آن را کارفرما و ۷ درصد آن را کارمند پرداخت می نماید.
در صورتی که این اتفاق رخ ندهد کارمندان و کارگران میتوانند نسبت به این موضوع طرح شکایت کنند و این موضوع را به وزرات کار اطلاع دهند و درخواست بیمه کنند، ضمنا باید به این نکته توجه داشت که شرکت باید با کارمندان خود قرارداد انعقاد نموده و یک نسخه از آن را به وزارت کار تحویل نماید.
این پست چقدر مفید بود؟
بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!
میانگین امتیاز ۰ / ۵٫ بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید! ۰
تاکنون رأی ندارید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.