۴- شرکت تعاونی میتواند برای تامین وام های خود از منابع بودجه ای کشور و بانک ها اقدام و به ارائه خدمات و تسهیلات لازم مالی به شرکت های تعاونی برسد. این موضوع به صورت شفاف در ماده ۲۴ قانون بخش تعاونی بیان شده است که، دولت موظف است جهت تقویت شرکت های تعاونی وام بدون بهره را با تضمین بودجه عمومی کشور از طریق بانک ها در اختیار شرکت های تعاونی قرار دهد. ضمناً باید به این نکته اشاره کرد که بانک ها نیز موظف هستند که برای تامین وام ها و اعتبارات مالی با شرکت های تعاونی همکاری کنند.
۵- در راستای اولویت هایی شرکت تعاونی و مزیت های این نوع شرکت ها باید گفت که فروش اموال دولتی و سهام شرکت های دولتی به شرکت های تعاونی امکان پذیر است. در راستای این قانون دولت مکلف است اموال خود، اعم از منقول و غیر منقول، همچنین سهام شرکت ها و موسسات دولتی و وابسته به دولت و بانک ها و همچنین اموال مصادره شده و ملی شده را با انعقاد قراردادهای مورد توافق طرفین از جمله، اجاره به شرط تملیک، در اختیار شرکت های تعاونی قرار .
۶- بر اساس ماده ۱۸ قانون بخش تعاونی و آنچه در این قانون بیان شده شرکت های تعاونی میتوانند واحدهای صنعتی یا کشاورزی یا خدماتی متعلق به دولت را به سرپرستی گرفته و مدیریت کنند. در این قانون اشاره شده است که دولت میتواند اجازه و اختیار بعضی از واحدهای صنعتی و کشاورزی و خدماتی را که از اموال بوده است، در اختیار شرکت های تعاونی قرار بدهد.
این پست چقدر مفید بود؟
بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!
میانگین امتیاز ۳ / ۵٫ بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید! ۲
تاکنون رأی ندارید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.