مجمع عمومی عادی از لحاظ شکل کار به نسبت دیگر مجامع عمومی دیگر کاربرد بیشتری دارد، به همین دلیل اهمیت اینگونه مجامع نیز بیشتر است. به طوذ معمول نوع کار این نوع مجمع عمومی اینگونه است که هر سال یک بار بر اساس اساسنامهای شرکت مجمع تشکیل و در رابطه با وظایف مقرر شده برای مجمع در اساسنامه بحث و تصمیماتی میگیرند.
در صورتی که هیئت مدیره در زمان مشخص شده اقدام به تشکیل مجمع عمومی نکرده باشد، این وظیفه بر عهده بازرس یا بازرسان شرکت است که خودشان اقدام به تشکیل مجمع عمومی کنند. در صورتی که مجمع عمومی تشکیل نشود این اخود سهامداران شرکت که سهامی بیش از ۱۵ درصد در اختیار دارند این توانایی را دارند که مجمع عمومی عادی را تشکیل دهند و اقدام به دعوت افراد کنند. در ادامه با تعدادی از وظایف اعضای مجمع عمومی عادی آشنا خواهیم شد پس در ادامه با ما همراه باشید.
مجمع عمومی فوق العاده تشکیل شده از اجتماع صاحبان سهام شرکت است و در زمانهای اضطراری تشکیل میشود. به طور کلی وقتی موضوعی جنبهای فوق العاده از نظر زمانی داشته باشد باید مجمع عمومی فوق العاده تشکیل شود.
به همین ترتیب باید گفت که مجمع عمومی فوق العاده از نظر زمانبندی تشکیل از قاعده خاصی پیروی نمیکند و تحوه کار آن شباهتی با مجمع عمومی عادی ندارد.
بر اساس ماده ۹۴ لایحه قانونی تجارت کشور مجمع عمومی فوق العاده یا مجامع دیگر حق تغییر تابعیت شرکت را ندارند؛ ضمن اینکه نمی توانند به تعهدات صاحبان سهام بیافزایند.
این پست چقدر مفید بود؟
بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!
میانگین امتیاز ۰ / ۵٫ بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید! ۰
تاکنون رأی ندارید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.