منظور از طراحی سایت اختصاصی چیست؟

حال شاید این سوال برای شما مطرح شود که طراحی سایت اختصاصی دقیقا به چه معنا است و چه تفاوتی با طراحی سایت با قالب آماده دارد؟ بسیاری از افراد نیز این سوال را دارند که اگر وب سایتی به طور اختصاصی طراحی نشود بدان معنا است که این سایت مختص آن ها نبوده و قابل واگذاری به دیگران است؟ فرض کنید می‌خواهید طراحی سایت فروشگاهی برای شما انجام شود؛ به جرئت می‌توان گفت که بسیاری از سایت های فروشگاهی از نظر امکانات و ارائه خدمات شبیه به یکدیگر هستند‌ مگر این که شما خودتان بخواهید ایده یا امکاناتی خاص را به فروشگاه اینترنتی خود اضافه کنید.

به همین جهت در طراحی این نوع سایت ها معمولا از یک قالب از پیش آماده استفاده می‌شود. یعنی اگر وب سایت درخواستی شما از جمله سایت هایی باشد که قبلا برای آن کدنویسی شده تنها کاری که لازم است انجام شود طراحی یک قالب اختصاصی برای فروشگاه آنلاین شما است. اما منظور از طراحی سایت اختصاصی این است که شرکت طراح سایت تمامی کدهای لازم جهت راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی را از ابتدا می‌نویسد و آن را به طور اختصاصی به گونه ای که هیچ شرکت دیگری آن را در اختیار ندارد به شما ارائه می‌دهد.

بنابراین اگر شما قصد دارید تا یک سایت با ایده های کاملا جدید داشته باشید باید طراحی سایت اختصاصی را سفارش بدهید چرا که در اینگونه وب سایت ها ۰ تا ۱۰۰ سایت شما از ابتدا برنامه نویسی خواهد شد. در حالت کلی راه اندازی سایت به صورت اختصاصی به این معنی است که کدهایی که برای ساخت سایت شما استفاده می‌شود تنها مختص همان شرکت طراح است و هیچ شرکت یا گروه دیگری به آن دسترسی ندارد. اما آیا همیشه نیاز به طراحی سایت اختصاصی است؟ این نوع طراحی در کجا استفاده می‌شود؟ چه موقع می‌توان از طراحی سایت با قالب آماده استفاده کرد؟ برای پاسخ به این سوالات بیایید تا کمی با نحوه عملکرد این طراحی ها آشنا شویم.

طراحی سایت اختصاصی بهتر است یا طراحی سایت وردپرسی؟

وردپرس یکی از CMS ها یا همان سیستم های مدیریت محتوا آماده و محبوب در سراسر جهان است که بسیاری از وب سایت های دنیا بر روی این سیستم پیاده سازی شده اند. برای شخص یا شرکتی که برای شروع تصمیم دارد یک وب سایت برای کسب و کار خود راه اندازی کند، شاید انتخاب بین طراحی وبسایت وردپرسی با اختصاصی کمی دشوار باشد. انتخاب بین طراحی سایت اختصاصی و وردپرسی به عوامل متعدی بستگی دارد که می بایست بررسی شوند:وب سایت رقبا شما در چه سطحی است؟ 
آیا رقبا شما دارای وب سایت های ساده و غیر اختصاصی هستند و یا اینکه وب سایت های آن ها اغلب اختصاصی و حرفه ای طراحی شده اند؟ بررسی وضیعت رقبا می تواند به درستی تصمیم شما کمک کند.

هزینه طراحی سایت :

نوع سایت قیمت
سایت وردپرسی معمولی ۸٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان
سایت وردپرسی شرکتی ۱۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان
سایت وردپرسی فروشگاهی ۱۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان
سایت اختصاصی شرکتی ۱۹٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان
سایت اختصاصی فروشگاهی ۳۵٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان
استارت آپ تماس بگیرید
طراحی اختصاصی(سته به نوع نیاز مشتری) تماس بگیرید
طراحی لوگو ۲٫۵۰۰٫۰۰۰ تومان
خدمات پشتیبانی سایت (ماهانه) ۲٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان
بیشتر بخوانید!
چگونگی اخذ پروانه بهره برداری شرکت‌ها

توجه : جهت عقد قرار داد تخفیف دار سالانه خدمات پشتیبانی سایت تماس بگیرید.

 

از گزینه های زیر دکمه مورد نظر خود را انتخاب نمایید:

طراحی سایت

نحوه ثبت انلاین سفارش :

– از فرم زیر نوع خدمات خود را انتخاب کرده و از دکمه ظاهر شده وارد مرحله پرداخت شوید.

– بعد از واریز هزینه ،فرم زیر را پر نمایید.

– در قسمت بارگذاری مدارک ، عکس رسید پرداختی همراه کارت ملی و شناسنامه با فرمت jpg , jpeg بارگذاری نمایید. توجه فرمایید حداکثر حجم سایز اپلود ۱۰ مگابایت میباشد.

 

چه مقدار برای انجام پروژه زمان دارید؟ 
آیا برای انجام پروژه محدودیت زمانی دارید؟ اگر با محدودیت زمان رو به رو هستید باید بدانید وب سایت های اختصاصی برای راه اندازی به زمان بیشتری نیاز دارند.

بودجه ی مورد نظر شما چقدر است؟ 
حداکثر هزینه ای که میتوانید برای راه اندازی یک وب سایت پرداخت کنید را در نظر بگیرید. (هزینه های جانبی مانند ثبت دامنه، هاست، پشتیبانی تغییرات را نیز در نظر داشته باشید.) قطعا هزینه طراحی وبسایت اختصاصی بیشتر از هزینه راه اندازی سایت وردپرسی است.

مخاطبین شما در فضای وب چه افرادی هستند؟ 
پرسش این سوال از آنجایی مهم است که کاربران هر سایت در یک صنعت مشخص، سطح معینی از عملکرد و حرفه ای بودن را همیشه مد نظر دارند. برای مثال در حوزه ای مانند فروشگاه آنلاین گوشی موبایل از آنجاییکه تعداد فروشگاه های حرفه ای و قوی افزایش یافته است، قطعا راه اندازی یک وب سایت فروشگاهی موبایل با سطح متوسط و یا ضعیف برای مخاطبین شما اصلا جذاب نخواهد بود.

همچنین از آنجاییکه مخاطبین جوان با تکنولوژی آشنایی بیشتری دارند، اگر مخاطبین شما این گروه سنی است باید کیفیت و حرفه ای بودن در وب سایت شما کاملا احساس شود.

کارکرد وب سایت چیست؟
وب سایت مورد نظر شما چه امکاناتی ارائه دهد؟ یک اتوماسیون کامل سفارش غذا از رستوران است؟ سیستم رزرواسیون دارد یا فقط قرار است به معرفی شرکت و خدمات خود بپزدارید؟

قطعا هرچه پیچیدگی وب سایت بیشتر باشد، باید از انتخاب خود برای طراحی یک سایت اختصاصی مطمئن تر باشید.

 

ویژگی های ساخت سایت اختصاصی
از ویژگی های ساخت سایت اختصاصی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
۱- طراحی گرافیکی منحصر به فرد در ایجاد وب سایت اختصاصی
عوامل بسیاری در طراحی سایت وجود دارد که به جذب بیشتر مخاطب کمک می‌کند. یکی از این موارد، گرافیک سایت است. طراحی گرافیک باید خاص و منحصر به فرد باشد و دسترسی آسانی را برای مخاطبان فراهم کند که این کار در طراحی وب سایت اختصاصی امکان پذیر است. استفاده از رنگ بندی مناسب با نوع تجارت شما و چیدمان صحیح المان ها می‌تواند تاثیر زیادی بر مخاطبان داشته باشد. به عبارتی یک سایت هر چقدر از نظر کدنویسی قوی باشد اما ظاهر زیبا نداشته باشد، نمی‌تواند مخاطبان زیادی را به خود جذب نماید، شاید در رابطه با تاثیر رنگ در طراحی سایت شنیده باشید که مربوط به گرافیک وب می‌شود؛ بنابراین یک طراحی سایت خلاقانه و جذاب زمانی امکان پذیر است که در کنار برنامه نویسی قوی، طراحی گرافیکی آننیز خاص و چشمگیر باشد که در ساخت سایت اختصاصی چنین امکانی برای طراح و شما فراهم است.

راه اندازی سایت اختصاصی به صورت واکنش گرا
شاید شما نیز با این مشکل برخورد کرده باشید که المان های برخی از وب سایت ها در گوشی موبایل یا تبلت به درستی نمایش داده نمی‌شوند. از آنجایی که امروزه اکثر مردم کارهای خود را با استفاده از تلفن همراه انجام می‌دهند قابلیت نمایش صفحات وب در تلفن همراه یا تبلت از اهمیت بالایی برخوردار شده است. طراحی واکنش گرا بدین صورت است که وب سایت به گونه ای طراحی می‌شود که قابلیت نمایش در سایزهای مختلف صفحه‌ نمایش مثل موبایل‌ها، تبلت‌ها و… را داشته باشد. یکی از ویژگی های طراحی سایت اختصاصی نیز طراحی به شیوه واکنش گرا می‌باشد.

ایجاد سایت اختصاصی با امنیت بالا
امنیت یک اصل بسیار مهم در راه اندازی وب سایت ها محسوب می‌شود و همواره حفظ امنیت اطلاعات و اعتبار سایت مشتریان از دغدغه های طراحان سایت بوده است. طراحان همیشه تمام تلاش خود را می‌کنند تا تقریبا تمام راه های نفوذ به اطلاعات شخصی شما را بسته نگه دارند و این اطمینان را ایجاد کنند که سایت شما از لحاظ امنیتی در سطح بالایی قرار دارد و در معرض حمله قرار نخواهد گرفت. از آنجایی که در طراحی وب سایت اختصاصی تمامی کدنویسی ها از ابتدا انجام می‌شود، به همین جهت امنیت سایت تا حدود بسیار زیادی افزایش پیدا می‌کند. لازم به ذکر است که متخصصان شرکت راستین وب بعد از اتمام مراحل طراحی سایت به مدت یک سال از وب سایت شما پشتیبانی فنی می‌کنند، در نتیجه شما می‌توانید در صورت بروز مشکل یا سوال با آن ها ارتباط برقرار کنید.

طراحی سایت اختصاصی به صورت بهینه شده
منظور از سئو، بهینه سازی سایت بر اساس رعایت استانداردهای موتورهای جستجوگر می‌باشد. پیش از این در مقاله ای به طور کامل به اهمیت سئو در طراحی سایت پرداختیم و دانستیم که این موضوع چقدر می‌تواند در دیده شدن وب سایت شما در صفحه اول گوگل تاثیر گذار باشد. بنابراین از زمان طراحی سایت تا زمانی که شما همچنان به فعالیت های خود ادامه می‌دهید باید توجه داشت که تک تک فاکتورهای سئو می‌تواند شرایط سایت را تحت تاثیر قرار دهند و کوچکترین خطا و یا کوتاهی در این زمینه موجب می‌شود که افت شدیدی در رتبه سایت شما ایجاد شود. طراحی پرتال اختصاصی منطبق با الگوریتم های موتورهای جستجو موجب می‌شود تا سئو سایت شما در بهترین حالت ممکن باشد.

هر چه اعتبار وب سایت اختصاصی شما بالاتر باشد احتمال دیده شدن کسب و کارتان در رتبه های اولیه گوگل نیز افزایش پیدا می‌کند. در نتیجه آمار بازدید از وب سایتتان بالا رفته و درآمدتان افزایش پیدا خواهد کرد.
بیشتر بخوانید: سئو چیست؟

طراحی کارپسند در وب سایت های اختصاصی
اصطلاح کاربر پسند معمولا زمانی برای یک وب سایت به کار می‌رود که ورود به صفحه فرود یا لندینگ پیج و کار با آن برای کاربران راحت باشد. اما باید گفت که در حوزه طراحی وب سایت عبارت کاربر پسند بودن کمی پیچیده تر است. در واقع چند نکته باید در هنگام ساخت سایت توسط طراحان مورد توجه قرار گیرد تا سایت شما تبدیل به سایتی کاربر پسند شود. از آن جایی که در طراحی سایت اختصاصی همه چیز به طور کامل از ابتدا انجام می‌شود این فرصت نیز در اختیار طراحان قرار دارد تا بتوانند تمام نکات در رابطه با کاربر پسند بودن سایت را اعمال و رعایت کنند.

مزایای ایجاد سایت اختصاصی
با توجه به توضیحات گفته شده چه چیزی موجب می‌شود تا شما طراحی سایت اختصاصی را انتخاب کنید. به عبارتی این نوع طراحی چه مزیت هایی دارد که مشتریان با وجود اینکه باید هزینه بیشتری پرداخت کنند اما آن را انتخاب می‌کنند. یکی از مهم ترین نکات این است که سفارش طراحی سایت اختصاصی کاملا بر اساس خواسته و نیاز مشتری و بازدیدکنندگان انجام می‌شود. تحلیل و بررسی هایی که پیش از طراحی سایت انجام می‌شود درصد خطا و شکست را در پروژه طراحی کاهش می‌دهد. در نهایت نیز سایتی برای شما راه اندازی می‌شود که گرافیک آن بر اساس نوع کسب و کار و خواست و سلیقه شما است.

از نظر فنی نیز می‌توان گفت سایتی با طراحی اختصاصی کاربر پذیری خوبی خواهد داشت چرا که صفر تا صد این سایت از ابتدا انجام می‌شود بنابراین تجربه کاربری ux را به خوبی می‌توان در آن اعمال کرد. در نتیجه بعد از مدتی بازدیدکنندگان سایت شما افزایش پیدا خواهد کرد. علاوه بر این، کلیه استانداردهای وب در طراحی پرتال اختصاصی رعایت می‌شود و شما می‌توانید اصول سئو را در جای جای وب سایت خود مشاهده کنید. همچنین از آنجایی که در این روش تمامی کدها دوباره بازنویسی می‌شوند، سرعت بالا آمدن سایت به دلیل بهینه بودن کدها افزایش پیدا می‌کند و همانطور که می‌دانید سرعت load شدن (بارگذاری) سایت از جمله عواملی است که در میزان بازدید مخاطب از وب سایت تاثیر بسیار دارد.

اهمیت برنامه ریزی در راه اندازی سایت اختصاصی
استفاده از نقاط قوت و برتر طراحی سایت اختصاصی باید با برنامه ریزی درست انجام شود یعنی شما باید قبل از راه اندازی سایت برای کسب و کارتان برنامه ریزی کرده و با توجه به هدف وب سایتتان از این مزایا در جایگاه درست استفاده کنید. به عنوان مثال در طراحی سایت فروشگاه هدف فروش محصول به مشتریان است در نتیجه باید روند ثبت سفارش را برای مشتریان خود ساده کنید.طراحی گرافیک های خلاقانه، قرار دادن تصاویر و توضیحات محصول در دیدرس کاربر، دکمه افزودن به سبد خرید، اخذ اینماد و… از مجموعه نکاتی هستند که باید در وب سایت های فروشگاهی رعایت شوند تا فروش بیشتر و راحت تر امکان پذیر شود.

این پست چقدر مفید بود؟

بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵٫ بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید! ۰

تاکنون رأی ندارید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *