۱۰- علت دیگری که نباید نام کوچک خودرا به عنوان نام برندانتخاب کنیم این است که زمانی که تمایل به فروش و یا واگذاری کسب و کار خود داریم در صورتی که نام کسب و کارمان نام کوچک ما باشد، به قیمتی پایین تر از زمانی که یک نام تجاری مناسب داشته باشد به فروش خواهد رسید.
در طراحی لوگو و نام تجاری خوددقت بسیاری داشته باشید. بیشتر بدانید
۱۱-برای انتخاب اسم باید طی یک جلسه نام های مناسبی که به ذهنمان میرسد حتی گر مسخره بنظرآید را یادداشت کرده ودر نهایت بررسی کنیم هرچه تعداد نام ها بیشتر باشد بهتراست.
۱۲-بعداز یادداشت اسامی نام های نامناسب را حذف کنیم و در نهایت به ۶ الی ۷ نام برسیم.از افرادی که حرفه ای هستن نظرخواهی کنیم و علت انتخاب آنها را بپرسیم ،درنهایت تصمیم گیری با خودماست چون کار متعلق به ماست.
۱۳- سپس به کتاب راهنمایی آنلاین مراجعه کنیم تا ببینیم آیا اسم منتخب ما در آن کتاب وجود دارد یا نه و همچنین در اینترنت شناسه های “com.” را جستجو کنیم تا بدانیم که آیا نام مورد نظر ما در اینترنت وجود دارد؟ به یاد داشته باشیم که “com.” به “net.” ارجحیت خواهد داشت.
۱۵- قبل از هزینه کردن هر مبلغی برای تبلیغات، توضیح مختصری در مورد کسب و کار جدیدمان بنویسیم و برای رسانه های معتبر بفرستیم.
۱۶- در نهایت هر کارآفرین ایرانی باید به یاد داشته که اغلب کالاها و خدمات به خودی خود به فروش نمی روندوشاخص ویژه ای برای این مطلب وجود دارد.
این پست چقدر مفید بود؟
بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!
میانگین امتیاز ۰ / ۵٫ بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید! ۰
تاکنون رأی ندارید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.