پتروشیمی petrochemistry یکی از گرایش های دانش شیمی می باشد که در آن از نفت و گاز خام برای تولید فرآورده های مختلف استفاده می شود. فرآورده های متنوعی از صنعت پتروشیمی به دست می آید که می توان به انواع کودهای شیمیایی، مواد پلاستیکی،مواد اولیه مورد نیاز صنایع شیمیایی،صنایع داروسازی، صنایع نساجی، لوازم خانگی، لوازم پزشکی، لوازم برق و الکترونیک و … اشاره کرد. اساس صنعت پتروشیمی بر تقطیر و استخراج نفت خام به هیدروکربن های کوچکتر است و کاربرد هیدروکربن ها در تولید مواد مختلف می باشد. کشور ما در تولید نفت دنیا دارای رتبه چهارم جهان می باشد. صنعت پتروشیمی به علت ارزش افزوده بالایی که دارد سرمایه گذاران بسیاری را به خود جذب می کند و بسیاری از سرمایه گذاران با ثبت کردن شرکت های پتروشیمی به کسب درآمد مشغول می باشند. ثبت شرکت پتروشیمی نیازمند طی کردن یک سری مراحل و شرایط دارد که در ادامه به آنها اشاره شده است.

ثبت شرکت پتروشیمی:

برای ثبت شرکت پتروشیمی باید حتما شرکت را در قالب یکی از شرکت های تضامنی، سهامی خاص، تعاونی، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت مختلط سهامی یا مختلط غیر سهامی ثبت کرد. در صورتی که  سرمایه گذاران بخواهند  از وام های بانکی استفاده کنند یا در مزایده و مناقصات شرکت داشته باشند ثبت شرکت در قالب سهامی خاص به آن ها توصیه می شود. شرکت های پتروشیمی معمولا در دو حوزه فعالیت می کنند. یکی از این حوزه ها فعالیت در زمینه نفت و گاز و تهیه محصولات متنوع از آن ها و حوزه دیگر در زمینه بهره برداری از معادن نفت و گاز می باشد. در صورت تمایل به فعالیت در حوزه بهره برداری از معادن نیاز به اخذ مجوز از وزارت نفت می باشد.

از میان قالب های موجود برای ثبت شرکت، قالب شرکت سهامی خاص و شرکت با مسئولیت محدود پر استفاده تر می باشند. در صورتی که مایل به ثبت شرکت پتروشیمی سهامی خاص باشید شرایط و مدارکی را باید ارائه دهید:

شرایط ثبت شرکت پتروشیمی در قالب شرکت سهامی خاص:

برای ثبت شرکت پتروشیمی سهامی خاص نیاز به حداقل سه نفر عضو می باشد، همچنین داشتن ۲ عضو جدا که به عنوان بازرس در شرکت حضور دارند و نباید جزء اعضای اصلی شرکت باشند از ملزومات ثبت شرکت پتروشیمی می باشد.

حداقل سرمایه مورد نیاز برای ثبت شرکت پتروشیمی یک میلیارد ریال می باشد و حداقل ۳۵ درصد از کل سرمایه باید به صورت نقدی پرداخت گردد.

بیشتر بخوانید!
تعریف برند- برندینگ یا برند سازی-دسته بندی برند- انواع برند

شرایط ثبت شرکت پتروشیمی در قالب شرکت با مسئولیت محدود:

در ثبت شرکت پتروشیمی با مسئولیت محدود وجود حداقل دو عضو کافی می باشد و حداقل میزان سرمایه مورد نیاز یک میلیون ریال می باشد. در شرکت با مسئولیت محدود تمام سرمایه باید پرداخت شود و یا شرکا تعهد نمایند که سرمایه را پرداخت خواهند کرد و مسئولیت بدهکاری های شرکت را بر عهده بگیرند.

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت پتروشیمی:

  • ارائه گواهی سوء پیشینه
  • ارائه مجوزهای اخذ شده
  • امضای اقرارنامه
  • ارائه کپی مدارک شناسایی کلیه اعضای شرکت
  • ارائه دو نسخه اساسنامه
  • ارائه دو نسخه اظهارنامه
  • ارائه گواهی باز کردن حساب از بانک و تحویل ۳۵ درصد از کل سرمایه
  • ارائه صورتجلسه موسسان شرکت
  •  ارائه تعهد نامه مربوط به پرداخت کل سرمایه در صورت ثبت شرکت به صورت مسئولیت محدود
  • ارائه وکالت نامه در صورتی که امور ثبت شرکت توسط موسسه حقوقی یا وکیل انجام گرفته باشد
  • ارائه کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت برای آقایان
  • ارائه مدرک تحصیلی اعضای شرکت

مرجع ثبتی برای ثبت شرکت پتروشیمی، اداره ثبت اسناد و املاک کشور می باشد.

مراحل ثبت شرکت پتروشیمی:

اولین مرحله بعد از تهیه نمودن مدارک ذکر شده ورود به سامانه اداره ثبت شرکت ها می باشد. بعد از ورود به این سامانه و انتخاب قسمت ثبت تاسیس، بعد از تکمیل کردن اطلاعات خواسته شده باید مدارک درخواستی در سیستم آپلود شود. پس از این که سیستم مدارک و اطلاعات را تایید کرد باید اصل مدارک به اداره ثبت شرکت ها توسط پست ارسال شود. مدارک ارسال شده توسط اداره ثبت شرکت ها بررسی می شود و پس از تایید نیاز به مراجعه حضوری و گرفتن امضا از متقاضی می باشد. پس از تایید توسط رییس اداره ثبت نوبت به انتشار آگهی ثبت شرکت پتروشیمی در روزنامه رسمی می رسد. این مرحله، مرحله آخر ثبت شرکت می باشد و پس از آن شرکت پتروشیمی به ثبت می رسد.

 

 

این پست چقدر مفید بود؟

بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۳٫۶ / ۵٫ بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید! ۱۳

تاکنون رأی ندارید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *