ثبت شعبه خارجی در ایران

برای ثبت شعبه خارجی در ایران ،ایتدا ،نماینده یا وکیل قانونی شرکت خارجی پس از تهیه مدارک مربوطه باید، با در دست داشتن اسناد و مدارک لازم به واحد تعیین نام اداره ثبت شرکتها مراجعه و نام شرکت خارجی توسط مسئول تعیی نام که بر روی فرم درج شده است در صورت رعایت کلیه موارد مرتبط با راهنمای تعیین نام ، مورد تأیید قرار می گیرد .در موقع تعیین نام ،باید دقت شود نام تأیید شده عین نام شرکت خارجی با قید شعبه یا نمایندگی باشد و از اختصار نام یا ترجمه آن خودداری کند.

مدارک مورد نیاز باید تحویل قسمت پذیرش اداره ثبت شرکتها شده و رسید دریافت نماید.در مرحله کارشناسی،پس از رسیدگی شکلی و ماهیتی در صورت عدم نیاز به اخذ مجوز از مراجع مربوطه در خصوص موضوع فعالیت و نداشتن ایرادات و نواقصی دیگر نسبت به تهیه پیش نویس آگهی تأسیس اقدام می گردد.

متقاضی ثبت باید با مراجعه به بانک نسبت به پرداخت حق الثبت و حق الدرج که در پیش نویس آگهی قید شده اقدام نماید.مفاد پیش نویس آگهی تأیید شده جهت تکمیا امضا و گواهی ((ثبت با تقاضانامه برابر است)) در دفتر ثبت شرکتها ثبت گردیده و شماره ثبت و شناسه ملی تعیین می گردد.

متقاضی نسبت به اخد آگهی تأسیس از دبیر خانه اقدام نموده و نسخه اصلی آن را به نماینده روزنامه رسمی مستقر در اداره ثبت شرکتها ،جهت پرداخت هزینه چاپ و اخذ رونوشت برابر با اصل آن اقدام می نماید.

یک نسخه از آکهی تأسیس شعبه یا نمایدگی شرکت خارجی به واحد روابط عمومی مستقر در اداره ثبت شرکتها جهت درج روزنامه کثیرالانتشار تحویل و رسید اخذ می شود.

 

لزوم گزارش ثبت شعبه خارجی در ایران

طبق مواد ۷و۸ آیین نامه اجرایی قانون اجازه ثبت شعبه یا نمایندگی شرکتهای خارجی،شعبه شرکتهای خارجی که نسبت به ثبت شعبه خود در ایران اقدام نموده و به فعالیت می پردازند موظفند، هر سال گزارش سالانه شرکت اصلی مشتمل بر گزارش های مالی حسابرسی شده توسط حسابرسان مستقیم مقیم در کشور مقصد را به دستگاه مربوطه ارائه کند.

بیشتر بخوانید!
اندوخته قانونی شرکت با مسئولیت محدود چه مواردی را شامل می‌شود

اشخاص موظفند گزارش فعالیت شعبه یا نمایندگی در ایران را همراه با صورتهای مالی حسابرسی شده خود ظرف مدت ۴ ماه پس از پایان سال مالی به دستگاه مربوطه ارسال کند.حسابرسی مذکور تا زمانی که آیین نامه اجرایی تبصره ۴ ماده واحده قانون استفاده از خدمات تخصصی و حرفه ای حسابداران مربوطه به عنوان حسابداران رسمی مصوب ۱۳۷۲ اعلام نشده است، توسط سازمان حسابرسی و موسسات حسابرسی مورد قبول دستگاه های ذی ربط که شرکای آن افراد حقیقی تأیید شده توسط اداره نظارت حسابرسی باشند،انجام می گیرد.

مدارک لازم جهت ثبت شعبه خارجی در ایران

 

۱)تصویر قرارداد نمایندگی با شرکت خارجی

۲)مدارک شناسایی شخص متقاضی برای اشخاص حقیقی شامل:عکس شناسنامه و کارت ملی و نشانی اقامتگاه قانونی و برای اشخاص حقوقی شامل:اساسنامه شرکت و آگهی تأسیس و آخرین تغییرات ثبت شده

۳)آدرس محل سکونت نماینده و محل نمایندگی

۴)ارائه سابقه فعالیت شخص متقاضی ثبت نمایندگی در زمینه امور پیش بینی شده در قرارداد نمایندگی

۵)اارائه اسانامه شرکت خارجی طرف نمایندگی و تبیین دلایل و ضرورت اخذ نمایندگی

۶)ارائه معرفی نامه وزارتخانه(در صورتی که قرارداد با دستگاه مربوطه منعقد شده باشد)

۷)اظهارنامه ثبت شعبه شرکت خارجی( از محل اداره ثبت شرکتها تهیه شود)

۸)اظهارنامه ثبت شعبه شرکت خارجی

۹)تاییدیه ثبت شرکت خارجی

۱۰)اختیارنامه نماینده یا نمایندگان عمده شرکت خارجی

۱۱)دو نسخه اصل از شرکتنامه

۱۲)دو نسخه اصل از اساسنامه

۱۳)اسامی شرکا با تعیین اسم و نام خانوادگی و عده سهام هر یک از آنها

این پست چقدر مفید بود؟

بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵٫ بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید! ۰

تاکنون رأی ندارید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *