۲- مورد دوم این است که قانونگذار با توجه به اهمیت ۳ مورد فوق الذکر در آن ها اتفاق آراء شرکاء را لازم دانسته است و حد نصاب برای تصمیم گیری در بقیه موارد بستگی به اساسنامه شرکت دارد و اگر اساسنامه شرکت نیز در این باره ساکت باشد، شرکت باطل است.
۳- و در نهایت باید به این موضوع اشاره کرد که قانون گذار با توجه به اهمیت ۳ مورد فوق الذکر در آن ها اتفاق آراء شرکاء را لازم دانسته است و حد نصاب برای تصمیم گیری در بقیه موارد بستگی به اساسنامه شرکت دارد
در شرکت های با مسئولیت محدود وجود هیئت نظار یک امری الزامی در برخی شریط است، ولی در شرکت تضامنی الزامی به وجود چنین هیاتی در قانون پیش بینی نشده است.
شرایط تقسیم سود و زیان شرکت های تضامنی بر اساس ماده ۱۱۹ قانون تجارت تعیین میشود، در ادامه این دو موضوع را با یکدیگر مورد بررسی قرار خواهیم داد
لازم به توضیح است که بر اساس ماده ۱۳۲ قانون تجارت کشور در این نوع شرکت ها اگر ضرری وارد شرکت شود در نتیجه ضررهای وارده سهم الشرکه شرکاء کم شود، مادام که این کمبود جبران نشده است ، تادیه هر نوع منفعت به شرکاء ممنوع است. فقط در همین یک مورد است که شرکت ، شرکاء را به تکمیل سرمایه و تادیه مبلغی بیش از آن چه که در شرکت نامه درج شده است، ملزم می گرداند.
برای محدودیت های اعمال شده برای شرکا نیز باید به ماده ۱۳۴ قانون تجارت رجوع کرد، در این ماده به سه نکته مهم در رابطه با این موضوع اشاره شده است که در ادامه آن را بررسی خواهیم کرد.
۱- به عنوان مهمترین قانون این موضوع باید گفت که هیچ شریکی حق ندارد بدون رضایت مابقی شرکاء به حساب خود یا شخص ثالث، تجارتی از نوع تجارت شرکت بنماید.
۲- هیچ یک از شرکاء این حق را ندارند بدون رضایت مابقی شرکاء به عنوان شریک ضامن در شرکتی دیگر با همان موضعو فعالیت حضور پیدا کنند.
۳- هیچکدام از شرکاء بدون رضایت دیگر شرکاء این حق را ندارد که به عنوان شریک در شرکت با مسئولیت محدود دیگری در همان نوع تجارت وارد شود.
این پست چقدر مفید بود؟
بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!
میانگین امتیاز ۰ / ۵٫ بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید! ۰
تاکنون رأی ندارید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.