اینماد (نماد اعتماد الکترونیکی)

احتمالا بارها نام اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی را شنیده باشید یا حتی آن را دیده باشید. اگر بخواهیم اینماد را بطور مختصر توضیح دهیم باید بگوییم شما به عنوان مالک یک سایت اینترنتی زمانیکه قصد فروش محصولات خود را دارید راه های مختلفی برای جذب و اعتماد مشتری خواهید داشت مانند طراحی ظاهری زیبای سایت، روش های مختلف تبلیغات، محصولات و نحوه عرضه آن اما هیچکدام به اندازه اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی موثر نمی‌باشند.

اینماد (نماد اعتماد الکترونیکی) چیست؟

لازمه رشد یک تجارت اینترنتی جلب اعتماد مشتریان می‌باشد. اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی مهر تایید یک فروشگاه اینترنتی و تضمین کننده فعالیت های تجاری یک وب‌سایت اینترنتی می‌باشد. مسئول اعطای اینماد، مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت و معدن و تجارت می‌باشد. اگر مالک وب‌سایتی که نشان اینماد را دریافت کرده مخالف قوانین عمل کند شما می‌توانید از وب‌سایت مذکور به این سازمان شکایت کنید.شرکت ها و فروشگاه‌های مختلفی موظف به دریافت اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی می‌باشند.

وب‌سایت‌های ملزم به دریافت اینماد(نماد اعتماد الکترونیکی)

هرگونه وب سایتی‌که قصد فروش محصولات خود بصورت آنلاین و با استفاده از درگاه بانکی برای پرداخت وجه را داشته باشد ملزم به داشتن اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی می‌باشد. اینماد در بیشتر موارد در وب سایت‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی‌که بصورت خورده فروشی فعالیت می‌کنند استفاده می‌شود.

همونطورکه در قبل‌‌تر اشاره کردیم دریافت اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی برای دسته‌ای از مشاغل اینترنتی ضروری می‌باشد اما باید بدانیم اینماد یا نماد الکترونیکی مزایای قابل توجهی را دارا می‌باشد.

مزایای دریافت اینماد( نماد اعتماد الکترونیکی) برای مالکین وب‌‍سایت‌ها

  • افزایش اعتماد کاربران و در نتیجه خرید محصولات و استفاده از خدمات شما
  • دریافت درگاه بانکی برای پرداخت آنلاین کاربران شما
  • افزایش اعتبار وب‌سایت شما
  • امکان عقد قرارداد با شرکت‌های دیگر در جهت همکاری

 

مزایای دریافت اینماد( نماد اعتماد الکترونیکی) برای کاربران

  • افزایش اعتماد کاربران و در نتیجه خرید محصولات و استفاده از خدمات شما
  • مشخص بودن صاحب امتیاز وب‌سایت
  • وجود اطلاعاتی از قبیل آدرس پستی، شماره تلفن ثابت و پست الکترونیکی
  • مشخص بودن مدت زمان اعتبار
  • مشخصات کسب و کاربرای اطلاع کاربران
  • افزایش میزان امنیت خرید برای کاربران
  • حفظ حریم شخصی کاربران
  • ضمانت محصولات و قابلیت برگشت پذیر بودن پول برای کاربران
  • قابلیت پرداخت وجه بصورت آنلاین

                                                

شروط لازم برای دریافت اینماد(نماد اعتماد الکترونیکی)

همانطور که در قبل‌تر اشاره کردیم اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی برای وب‌سایت‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی می‌باشند که قصد دارند محصولات خود را بصورت اینترنتی به‌فروش برسانند. بنابراین افراد برای دریافت اینماد ملزم به داشتن جواز فروشگاه یا ثبت شرکت می‌باشید که ثابت کند شما برای فعالیت تجاری خود یک مکان حقیقی را دارا می‌باشید.

برای دریافت اینماد یا نماد الکترونیکی لازم است دامنه وب سایت در اختیار شرکت یا مالک آن باشد.

برای انجام مراحل دریافت اینماد توسط نماینده حقوقی شرکت، باید مدارک حقوقی وکالت نماینده از شرکت موجود باشد.

 

انواع شرایط برای ثبت اینماد(نماد اعتماد الکترونیکی)

اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی به دو حالت تک ستاره و دو ستاره وجود دارد.

بیشتر بخوانید!
شرکت تضامنی چیست؟

ثبت اینماد تک ستاره یا آزمایشی چیست؟

شرکت ها و وب‌سایت‌ها در مرحله اول ثبت اینماد تک ستاره یا به زبان مرسوم، آزمایشی دریافت می‌کنند.پس از دریافت نماد موقت فرآیند دریافت نماد دائم آغاز می‌شود.دریافت اینماد دوستاره یا نماد دائم مستلزم کسب مجموعه‌ای از معیارها می‌باشد.

ثبت اینماد دائم یا دو ستاره ای چیست؟

فرآیند دریافت نماد آزمایشی و نماد دائم یا دو ستاره  از لحاظ معیارهای ارزیابی کاملاً مطابق یکدیگر می‌باشند.

تنها تفاوت میان اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره‌ در برابر تک ستاره ملزم بودن وب‌سایت فروشگاه برای نصب گواهی امنیت SSL می‌باشد.

 

چگونگی دریافت پس از ثبت اینماد(نماد اعتماد الکترونیکی)

تمامی مراحل دریافت و ثبت اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی بصورت اینترنتی انجام می‌شود.

سایت  enamad.ir تنها منبع رسمی دریافت جواز و ثبت اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی می‌باشد.بنابراین نیازی به مراجعه حضوری به سازمان نخواهید داشت و در صورت نیاز شماره‌های تماس سازمان پاسخگوی کاملی برای سوالات مالکین کسب و کار خواهند بود.

افرادیکه برای کسب و کار خویش قصد دریافت جواز اینماد را خواهند داشت کافیست وارد سایت اینماد (enamad.ir) شده و سپس بر روی گزینه اینماد کلیک می‌کنید.باید به این نکته توجه داشته باشید که در ابتدا باید در سایت ذکر شده ثبت نام کرده باشید.همانطور که در مطالب قبل‌تر عنوان شد اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی برای مشاغل و کسب و کارهای اینترنتی می‌باشد، در نتیجه در قسمت ثبت نام، باید از نام و آدرس پستی فروشگاه خود استفاده کنید.

درنهایت و با تکمیل مراحل ثبت اطلاعات لازم می‌باشد که مدارک مورد نیاز نماد اعتماد  الکترونیکی که در سایت اینماد بیان شده است را ارسال نمایید.تایید مدارک یا رد آنها توسط پیامک به اطلاع شما خواهد رسید.

 

اطلاعات مورد نیاز دریافت اینماد(نماد اعتماد الکترونیکی)

این بخش شامل دو مرحله می‌باشد که به اختصار برای شما توضیح خواهیم داد:

  • در مرحله اول اگر شما فقط به‌عنوان یک شخص حقیقی قصد ثبت نام دارید، کافیست اطلاعات اولیه خود مانند نام و نام خانوادگی، شماره شناسنامه و موارد دیگر خواسته شده را وارد نمایید.

ولی اگر‌ به‌عنوان یک شخص حقوقی قصد ثبت نام دارید، علاوه بر ثبت اطلاعات اولیه شرکت یا سازمان خود، باید اساسنامه، اعضای هیئت مدیره و غیره را نیز ارسال نمایید.

توصیه می‌شود بیشتر به‌عنوان یک شخص حقوقی ثبت نام کنید.

  • در مرحله دوم باید اطلاعات مربوط به وب‌سایت خود را مانند دامنه، نام کسب و کار اینترنتی خود، وضیعت ملک، آدرس پست الکترونیکی و … را وارد کنید.

این پست چقدر مفید بود؟

بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۵ / ۵٫ بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید! ۱

تاکنون رأی ندارید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *