از جمله تغییراتی که در مجمع عمومی فوقالعاده میتواند در اساسنامه یک شرکت ایجاد کند میتوان به تغییر یا الحاق موضوع شرکت، ورود و یا خروج اعضای شرکت، افزایش و یا کاهش سرمایه، تغییر نشانی و مرکز اصلی شرکت، شرایط تاسیس شعب برای شرکت، افزایش و یا کاهش اعضاء و تصویب و یا جایگزینی اساسنامه جدید شرکت میباشد.
تمامی تغییرات در اساسنامه باید در صورت جلسهای با موضوع مرتبط تنظیم گردد و تمامی اعضا آن را امضاء و به اداره ثبت شرکتها ارسال شود.
قانون گذار شرایط مشخصی برای تغییر اساسنامه تعیین کرده که بدین شرح است که هرگونه تغییرات در اساسنامه اشخاص حقوقی در صلاحدید مجمع فوقالعاده باشد. باید با حضور تمامی اعضاء یا اکثریت اعضاء شکل گیرد. لازم به ذکر است اگر مجمع عمومی فوقالعاده با اکثریت اعضاء شکل گیرد باید تمامی تشریفات قانونی صورت پذیرد، این تشریفات حضور تمامی اعضاء در جلسه مربوط به چاپ آگهی در روزنامه رسمی و کثیرالانتشار است.
بعد از تنظیم صورت جلسه و امضاء آن توسط شرکاء در سربرگ مخصوص شرکت، مدارکی را به همراه صورت جلسه برای ارسال به سامانه ثبت شرکت آماده و پس گذشت روند تغییرات، آگهی تغییرات در اساسنامه در روزنامه رسمی چاپ و تغییرات اعمال میگردد. ولی مدارک مورد نیاز چیست؟
البته این تمامی مدارک مورد نیاز برای تغییر در اساسنامه شرکت نمیباشد در شرایط متفاوت نسبت به نوع تغییرات در اساسنامه مدارک نیز متفاوت است.
در دفتر ثبت شرکت هایثبت این امکان وجود دارد که مشاوره مناسبی در رابطه با تغییر یا تنظیم اسانامه شرکت به شما ارائه دهد، در نهایت باید از همراهی شما تا پایان تشکر نماییم امید است که مطالب گفته شده برای شما مفید واقع شده باشد.