در این مقاله ما به بررسی ثبت تغییرات شرکت ها، مدارک، هزینه ها و شرایط لازم برای آن خواهیم پرداخت. پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع کامل از نحوه ثبت تغییرات شرکت این مقاله را تا انتها مطالعه نمایید. همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت های ثبت مراجعه نمایید.

یک شرکت در طول دوره فعالیت خود میتواند به دلایل مختلف بارها دچار تغییرات متعددی از جمله: تغییر نام شرکت، تغییر آدرس شرکت، افزایش سرمایه شرکت، کاهش سرمایه شرکت و … شود.
در واقع منظور از تغییرات شرکت، هر گونه تغییر در مفاد و مواد اساسنامه و یا هیئت مدیره میباشد. تغییرات شرکت ها اگر با فکر، برنامه ریزی و مدیریت درست اتفاق بیفتد می تواند به ارتقاء و پیشرفت شرکت کمک کند. اما نکته ی مهم این است که تمامی این تغییرات باید مطابق قوانین و مقررات مربوطه انجام شوند.
بر اساس قانون ثبت تغییرات شرکت بر عهده و در صلاحیت مجمع عمومی فوق العاده شرکت می باشد. برای به ثبت رسیدن این تغییرات نیاز به تنظیم صورتجلسه می باشد و باید این صورتجلسه که تنظیم می شود به امضای اعضای شرکت برسد. در واقع برای ایجاد تغییرات در شرکت باید تمامی اعضا با تغییرات موافقت داشته باشند.
به این نکته دقت شود که اگر یک شرکت چندین تغییر را در دستور کار خود داشته باشد مانند تغییر اسم یا آدرس و … لازم است برای هر کدام به صورت جداگانه یک صورتجلسه تنظیم شود، و برای هر کدام از این موضوعات به صورت جداگانه پذیرش صورت بگیرد. چنانچه صورتجلسه ای بدون پذیرش اینترنتی همراه با صورتجلساتی که در سامانه پذیرفته شده اند ارجاع شود صورتجلسه نیز رد می شود.
نوع صورتجلسات باید مناسب با نوع شرکت انتخاب شود. همچنین متن صورتجلسات که تایپ شده و در سامانه می باشد باید کاملا با متن صورتجلسه موجود در اداره ثبت شرکت ها مطابقت داشته باشد.

موارد ثبت تغییرات شرکت

بر اساس ماده ۲۰۰ قانون تجارت موارد زیر در ثبت تغییرات شرکت ها الزامی می باشد.

  •  تغییر اساسنامه شرکت
  •  تمدید مدت شرکت، زاید بر مدت مقرر
  • انحلال شرکت، حتی در مواردی که انحلال به واسطه ی انقضای مدت شرکت صورت گیرد.
  •  تعیین کیفیت تفریغ حساب یا تبدیل شرکاء یا خروج بعضی از آن ها از شرکت
  •  تغییر نام شرکت
  •  تغییر حق امضا شرکت
  •  تغییر موضوع شرکت
  •  تبدیل سهام شرکت به با نام و بی نام
  •  تغییر یا تمدید هیئت مدیره شرکت
  •  انتخاب یا تمدید بازرسین شرکت
  • در هر تقسیم راجع به مورد معین ماده ی ۵۸ قانون تجارت در ماده ی نهم نظامنامه قانون
  •  تجارت، علاوه بر موارد بالا، تغییر مدیر یا مدیران شرکت هم افزوده شده است.

لازم است بدانید که همه ی این تغییرات در شرکت ها ضمن طی کردن مراحل قانونی باید به اطلاع اداره ثبت شرکت ها برسد و هر گونه تغییری که ثبت نشود قصور قانونی محسوب میشود.
جهت ثبت هرگونه تغییرات شرکت باید به سامانه اینترنتی ثبت شرکت ها به آدرس https://irsherkat.ssaa.ir/ مراجعه نمود.

سفارش انلاین تغییرات شرکت :

ثبت صورتجلسه تغییرات شرکت :

نحوه ثبت انلاین سفارش :

– بر روی دکمه زیر کلیک کرده و وارد مرحله پرداخت شوید.

ثبت تغییرات شرکت

– بعد از واریز هزینه ،در فرم زیر ، بسته به نوعی که هزینه رو واریز نمودید انتخاب کنید و پر نمایید ، حتما تعداد ثبت صورتجلسات رو صحیح وارد نمایید.

– در قسمت بارگذاری مدارک ، عکس رسید پرداختی همراه کارت ملی و شناسنامه را با فرمت jpg , jpeg بارگذاری نمایید. توجه فرمایید حداکثر حجم سایز اپلود ۱۰ مگابایت میباشد.

لطفا نام شرکت خود را به صورت کامل وارد کنید.
قیمت: $1,500,000.00
لطفا کد ثبتی شرکت خود را به صورت صحیح وارد کنید.
لطفا کد ملی خود را به صورت صحیح وارد نمایید.
نام و نام خانوادگی :(Required)
لطفا نام و نام خانوادگی خود را همراه پسوند به صورت صحیح وارد نمایید.
لطفا شماره همراه در دسترس خود جهت تماس کارشناسان ما را وارد نمایید.
فایل ها را به اینجا بکشید
Accepted file types: jpg, jepg, Max. file size: 10 MB, Max. files: 4.
    لطفا رسید تراکنش محصول مورد نظر - کارت ملی - شناسنامه صفحه اول را در کادر زیر بارگذاری نمایید.

     

    مراحل ثبت تغییرات شرکت

    مدارک لازم جهت ثبت تغییرات شرکت

    •  مدارک شناسایی اعضا و سهامداران شرکت شامل: کپی شناسنامه و کارت ملی
    • ارائه صورتجلسه تغییرات شرکت و تنظیم صورت جلسات
    •  ارائه اسناد شرکت شامل اساسنامه و …
    • روزنامه رسمی تاسیس یا آخرین تغییرات شرکت
    •  حضور تمامی شرکا در صورت انحلال شرکت

    روش های تنظیم ثبت تغییرات شرکت

    1.  ثبت تغییرات شرکت از طریق هیئت مدیره
    2.  ثبت تغییرات شرکت از طریق تشکیل مجمع عمومی عادی
    3. ثبت تغییرات شرکت از طریق تشکیل مجمع عمومی فوق العاده

    در ادامه به بررسی هریک از این موارد میپردازیم.

     تغییرات از طریق هیئت مدیره شرکت

    طبق قانون اشخاصی که ارائه دهنده سهام شرکت هستند هیئت مدیره نامیده میشوند. رئیس هیئت مدیره نیز با موافقت و تصمیم سهامداران حداقل به مدت دوسال انتخاب می شود. علاوه بر رئیس یک نفر نیز به عنوان نایب رئیس از طریق هیئت مدیره انتخاب میشود.

     تغییرات از طریق تشکیل مجمع عمومی عادی

    در میان انواع تصمیم گیری های موجود برای ثبت تغییرات شرکت ها، مجمع عمومی عادی نسبت به مجامع عمومی دیگر از اهمیت بالاتری برخوردار است. این مجمع عمومی هر سال یکبار طبق اساسنامه تشکیل می شود و به دلیل حضور سهامداران باید زمان برگزاری آن در اساسنامه مشخص شود.
    در واقع برای اینکه تصمیمات کلی که توسط مدیران گرفته می شود و روش انجام امور به اطلاع و تصویب شرکا رسد باید مجمع عمومی عادی تشکیل شود که در این مجمع سهامداران فرصت بیان نظرات خود را دارند.

     تغییرات از طریق تشکیل مجمع عمومی فوق العاده

    هنگام برگزاری مجمع عمومی فوق العاده، دارندگان بیش از نیمی از سهام که حق رأی دارند باید در جلسه حضور داشته باشند؛ در این جلسات بیشتر به مواردی مانند کاهش و افزایش سرمایه شرکت، وارد شدن شریک و یا شرکا جدید به شرکت، تغییرات در اساسنامه و انحلال شرکت می پردازند. و زمانی با تغییرات موافقت خواهد شد که دو سوم نظرات یکسان باشند.

    لازم به ذکراست:

    در شرکت های مسئولیت محدود :

    برای انتخاب مدیران، نیاز به تشکیل مجمع عمومی عادی می باشد و ۵۱٪ سهام و اکثریت عددی برای تشکیل مجمع باید حضور داشته باشند.
    جهت تغییرات در یکی از مفاد اساسنامه مانند: تغییر نام شرکت، تغییر موضوع فعالیت، تغییر آدرس، افزایش یا کاهش تعداد مدیران شرکت، افزایش یا کاهش سرمایه؛ مجمع عمومی فوق العاده تشکیل می شود که باید ۷۵% سهام و اکثریت عددی حضور داشته باشند.

    در شرکت های سهامی خاص :

    برای مجمع عمومی عادی، حضور دارندگان حداقل بیش از نصف سهام که حق رای دارند با ۵۱% سهام واکثریت عددی لازم و ضروری میباشد.
    در مجمع عمومی فوق العاده، صدور بیش از ۲ سهام سهامداران یا نمایندگان آنها ضروری است.

    نحوه انجام تغییرات شرکت

    در زیر نمونه هایی از تغییرات شرکت ها را به اختصار توضیح داده داده ایم تا با مراحل و نحوه انجام آنها آشنا شوید. جهت ثبت تغییرات شرکت و تنظیم صورتجلسه و سایر مسائل مربوطه، شما نیاز به حضور کارشناس و یا مشاور حقوقی خواهید داشت. ما با داشتن کادری مجرب، ارائه مشاوره در کوتاه ترین زمان و ارائه خدمات متناسب با نیاز شما همیشه همراه شما خواهیم بود. کافیست با ما تماس بگیرید.
    تغییر نام شرکت
    یکی از تغییراتی که ممکن شرکت ها انجام دهند تغییر نام شرکتشان میباشد. کسانی که قصد چنین کاری دارند، ابتدا لازم است جلسه ای با حضور اعضا تشکیل داده و در این مورد صحبت کنند. سپس صورتجلسه ای تهیه و به امضای افراد حاضر برسد. در آخر باید مدارک لازم به منظور تغییر نام شرکت به اداره ثبت شرکت ها ارائه شود.
    لازم به ذکر است در تغییر نام شرکت باید عنوان تضامنی، نسبی و مسئولیت محدود شرکت ذکر شود. علاوه بر این در شرکت های تضامنی و نسبی باید نام یکی از اعضا به همراه عنوان شرکت ذکر شود.

    تغییر زمینه فعالیت شرکت

    هر شرکتی در ابتدا با هدف خاصی تاسیس میشود. اما این امکان نیز وجود دارد که در صورت نیاز و با صلاح اعضای شرکت این هدف را تغییر داد و زمینه فعالیت جدیدی برای شرکت در نظر گرفت. کسانی که قصد تغییر حوزه فعالیت شرکتشان را دارند و یا تمایل دارند که بخشی از فعالیت شرکتشان را حذف کنند، لازم است ابتدا مجمع عمومی تشکیل دهند تا اعضا در مورد این مسئله صحبت کنند و به نتیجه ی مشخصی برسند. در صورت توافق نظر اعضا باید صورتجلسه ای تنظیم شود و ضمن ذکر سهم تمامی سهامداران در آن، صورتجلسه را به امضای اعضا برسانند.

    تغییر محل شرکت

    یکی دیگر از انواع تغییرات شرکت ها تغییر محل شرکت است؛ جهت تغییر آدرس شرکت مجمع عمومی باید نظر نهایی را اعلام کنند. البته لازم به ذکر است که طبق قانون، هیئت مدیره شرکت های سهامی خاص و مسئولیت محدود، مسئول نهایی جابه جایی شرکت اعلام شده اند. در نتیجه هیئت مدیره می تواند هر محلی را که مناسب می داند، به عنوان محل جدید شرکت انتخاب نماید.
    شرکت های سهامی که قصد تغییر محل شرکت را دارند، باید جلسه مجمع عمومی تشکیل دهند و در صورت موافقت هیئت رئیسه، صورتجلسه ای را تهیه و به امضای تمامی اعضا برسانند.

    تغییر سرمایه و سهام شرکت

    درصورتیکه شرکتی قصد افزایش سهام و سرمایه شرکت خود را داشته باشد، نیاز به تشکیل جلسه ی هیئت مدیره دارد تا تصمیم گیری های لازم برای این موضوع را انجام دهند. اگر توجیه منطقی برای افزایش سهام وجود داشته باشد، هیئت مدیره درخواست گزارش مالی از آغاز سال را خواهد داشت. پس از ارائه گزارش، بازرسان گزارش را بررسی کرده و نظرات خود را به هیئت مدیره منتقل میکنند.
    لازم به ذکر است که اگر شرکت سهامی خاص باشد، پس از توافق هیئت رئیسه نیاز به انتشار آگهی در روزنامه های کثیرالانتشار میباشد. که طبق آن سهام جدید شرکت به فروش خواهد رسید. اما اگر شرکت مورد نظر سهامی عام باشد، جهت فروش سهام میبایست آگهی در روزنامه های معتبر منتشر شود و از سهامداران بی نام خواسته شود تا در مدت زمان معین برای دریافت گواهینامه حق خرید سهام اقدام کنند.

    تغییر تابعیت شرکت

    مطابق قانون شرکت ها به عنوان اشخاص حقوقی درنظر گرفته میشوند. به همین علت باید تابعیتی برای آنها در نظر گرفته شود. البته این اختیار به شرکت های سهامی داده نشده است و مجمع عمومی هیچ گونه اختیاری در این زمینه ندارند. اما شرکت های مسئولیت محدود می توانند با تشکیل جلسه ای با حضور شرکا درباره تغییر تابعیت شرکت تصمیم گیری کنند.

    تغییر حق امضا شرکت

    هرگونه تغییر در حق امضا باید در مجمع عمومی فوق العاده یا جلسه اعضای هیئت مدیره مورد بحث قرار گیرد و در صورت تأیید اعضای هیئت مدیره، صورتجلسه مربوطه را تهیه و تنظیم نمایند.
    بنابراین اعضای هیئت مدیره می توانند با تهیه صورتجلسه ای در مورد تغییر حق امضا، این مسئولیت را از بین اعضا به شخص دیگری محول کنند. درنهایت، هرگونه تغییر در حق امضا باید در سیستم اداره ثبت شرکت ها نیز ثبت شود.

    انحلال شرکت

    شرکت ها همانطور که ایجاد میشوند ممکن است روزی به دلایل مختلفی منحل شوند. که این دلایل با توجه به نوع شرکت ثبت شده متفاوت میباشد. هرگونه ثبت تغییرات در شرکت به دلیل انحلال یا تصفیه شرکت از وظایف مجمع عمومی فوق العاده است.

    پیگیری تغییرات شرکت

    یکی دیگر تغییرات شرکت ها که بسیار رایج میباشد افزایش یا کاهش مدیران شرکت است که پیگیری این تغییر بسیار ساده میباشد. کافی است جلسه ای با هیئت مدیره تشکیل شود و تصمیمات لازم جهت افزایش یا کاهش مدیران اتخاذ شود.

    تغییرات شرکت

    مراحل ثبت تغییرات شرکت

    • تصویب تغییرات توسط هیأت مدیره شرکت
    • تهیه و تنظیم صورتجلسه تغییرات شرکت
    • تشکیل یک مجمع عمومی ( عادی یا فوق العاده) باتوجه به نوع تغییرات
    • امضای صورتجلسه توسط شرکا یا سهامداران
    • ارائه صورتجلسه به اداره کل ثبت شرکت ها
    • درج آگهی صورتجلسه به وسیله اداره ثبت شرکت ها
    • پرداخت هزینه های مربوط به اداره ثبت شرکت ها
    • پرداخت هزینه روزنامه رسمی کشور توسط متقاضی
    • دریافت آگهی قوه قضائیه
    • دریافت روزنامه رسمی

    مدت زمان ثبت تغییرات شرکت

    زمان لازم برای ثبت تغییرات شرکت در حالت عادی و روند عادی ۱۰ روز کاری طول می کشد.
    شما میتوانید برای ثبت تغییرات شرکت خود به سایت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به آدرس http://irsherkat.ssaa.ir مراجعه کنید و تغییرات شرکت خود را ثبت کنید.
    اما لازم به ذکر است که ثبت تغییرات در سایت و پیگیری شخصی یک فرایند طولانی خواهد بود. جهت تسریع در این امر می توانید به شرکت های ثبت کننده مراجعه کنید زیرا اقدام از طریق شرکت ثبتی موجب تسریع در روند رسیدگی به پرونده تان می شود.
    در صورتیکه قصد ثبت تغییرات شرکت را دارید، های ثبت آماده خدمت رسانی به شما عزیزان میباشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

    هزینه ثبت تغییرات شرکت در سال ۹۹

    هزینه ی ثبت تغییرات شرکت بسته به نوع تغییراتی که می خواهد انجام شود، تعداد صورتجلسات، نوع شرکت و میزان حجم متن آگهی تغییرات که می بایست در روزنامه رسمی چاپ گردد متفاوت می باشد. جهت اطلاع دقیق از هزینه ی ثبت تغییرات شرکت میتوانید با کارشناسان ما با شماره ۰۲۱۴۵۴۰۳تماس بگیرید.

    در حال حاضر برای شما جدولی از تعرفه های ثبت تغییرات شرکت آماده کرده ایم :

    ردیفنوع شرکت شماکارمزد موسسه های ثبتمبلغ
    1ثبت شرکت سهامی خاصحق الوکاله3/000/000 ريال
    2ثبت شرکت مسئولیت محدود حق الوکاله3/000/000 ريال
    3ثبت موسسهحق الوکاله4/800/000 ريال
    4ثبت شرکت تعاونیحق الوکاله8/000/000 ريال
    5تنظیم صورتجلسه تغییرات شرکت حق الوکاله3/000/000 ريال
    6ثبت صورتجلسه ورود اطلاعات100/0000 ريال
    7ثبت صورتجلسه پست کردن مدارک 814/000 ريال
    8ثبت صورتجلسه هزینه امضای دفاتر و مراجعه به اداره پست1/400/000 ريال
    9ثبت صورتجلسه هزینه حق الثبت20/0000 ريال
    10ثبت صورتجلسه هزینه پیک 600/000 ريال

    راهنمای مراحل ثبت تغییرات شرکت به صورت اینترنتی

    •  ورود به سامانه و قسمت تنظیم صورتجلسات
    •  انتخاب استان و واحد ثبتی
    •  وارد کردن اطلاعات شرکت
    • وارد کردن شناسه ی ملی شرکت
    • وارد نمودن شماره ثبت در صورت نداشتن شناسه ملی ( شماره ثبت در صورتجلسه تأسیس و اساسنامه شرکت)
    • انتخاب نوع شرکت ( سهامی خاص ، با مسؤلیت محدود و…)
    •  تعیین نوع صورتجلسه ( مجمع عمومی عادی، فوق العاده و …)
    •  تعیین تعداد اعضای حاضر درجلسه
    • وارد نمودن مشخصات کامل ( نام و نام خانوادگی، شماره ملی و …)
    • مشخص نمودن سمت متقاضی
    •  معلوم نمودن تاریخ برگزاری جلسه، ساعت شروع و پایان جلسه
    •  دریافت شماره دسترسی ۱۹ رقمی در قسمت پذیرش موقت
    • مشخص نمودن نام و نام خانوادگی و سمت اعضاء امضا کننده ی دفتر
    •  وارد کردن تصمیمات اتخاذ شده در جلسه از فهرست نوع تصمیم
    •  انتخاب و وارد نمودن نام درخواستی و ثبت نام (پیشنهاد پنج نام)
    •  مشخص نمودن اعضای حاضر در جلسه و عنوان سمت آنها در جلسه ( نوع شخص، نام شخص، مشصات شناسایی، تابعیت)
    • وارد کردن شماره ملی در صورت ایرانی بودن و شماره گذرنامه در صورت غیر ایرانی بودن.
    • وارد کردن سمت در شرکت
    • مشخص کردن ارتباط اشخاص در جلسه ( نماینده و یا وکیل بودن)
    •  تأیید مدارک مورد نیاز بنا به تصمیمات انتخاب شده در جلسه و نوع صورتجلسه توسط متقاضی.
    •  تایپ متن صورتجلسه
    •  تأییدیه پذیرش جهت ارسال صورتجلسه مکانیزه به ثبت شرکت ها

    این پست چقدر مفید بود؟

    بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

    میانگین امتیاز ۵ / ۵٫ بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید! ۱

    تاکنون رأی ندارید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

    بیشتر بخوانید!
    انواع طبقه بندی در علائم تجاری و شکل کاری آن

    2 دیدگاه برای “ثبت تغییرات شرکت

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.