لذا اگر هیئت مدیره تشخیص دهد که فردی واجد تمام شرایط لازم برای عضویت در شرمت است با درخواست وی موافقت میکند.در غیر این صورت درخواست عضویت را رد می کند. لازم به توضیح است که در هر شرایطی که هیئت مدیره با درخواست متقاضی موافقت نکند و با درخواست وی برای عضویت در شرکت موافقت نکن ،درخواست عضویت از طرف هیئت موسس و هیئت مدیره شرکت تعاونی، قطعی و غیر قابل اعتراض است.
طبق ماده ۱۴ قانون بخش تعاونی کشور انتقال عضویت از طریق وراثت امکان پذیر است . لذا در صورت فوت عضو تعاونی، وارث وی میتواند واجد شرایط و ملتزم به رعایت مقررات تعاونی باشد، در صورتی که وراث تعدد داشته باشد، ورثه باید مابه التفاوت افزایش سهام ناشی از تعدد خود را به شرکت بپردازند و اما اگر کتباَ اعلام کنند که مایل به ادامه عضویت در شرکت نیستند و یا هیچ کدام واجد شرایط نباشند، عضویت لغو می شود.
لازم به توضیح است که اگر تعداد ورثه بیش از ظرفیت شرکت تعاونی باشد، یک یا چند نفر از وراث با دیگر وراث باید توافق کنند و عضو تعاونی شناخته شوندهمچنین بر اساس ماده ۱۴ قانون بخش تعاونی کشور عضویت در شرکت تعاونی را حقی محسوب داشته که عیناَ به وراث منتقل می شود و چون قابل تجزیه نیست که مشاع محسوب گردد و بین آن ها به نسبت سهم الارث تقسیم شود، فرد فرد آن ها را عضو شرکت به شمار آورده است.
این پست چقدر مفید بود؟
بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!
میانگین امتیاز ۲٫۷ / ۵٫ بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید! ۹
تاکنون رأی ندارید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.