در این مدل کاری قانون گذار منع قانونی برای حق الشرکه افراد در نظر نگرفته پس میتوان با اعطای سهام ممتاز به یک نفر، آن شخص را از دیگر سرمایه گذاران در تصمیمات شرکت متمایز کرد.
یکی دیگر از روشهای ثبت شرکت به صورت تک نفره شراکتهای پدر و اولاد صغیر است. این روش به این صورت است که فردی میتواند به همراه فرزند صغیر خود اقدام به تاسیس شرکت کرده و ار آنجایی که قیم قانونی فرزند صغیر خود پدر است در نتیجه عملا شرکت تک نفره خواهد بود. البته باید به این نکته اشاره کرد که این نوع شرکت صرفاً تا زمان صغیربودن فرزند قابل استفاده است.
از مهمترین فایده و مزیت شرکت ثبت شرکت به صورت تک نفره میتوان به این نکته اشاره کرد که اگر فرد متقاضی با سرمایهای که برای تشکیل شرکت تک نفره اختصاص داده است، اقدام به مبادرت به فعالیت تجاری کند و پس از مدتی ورشکسته شود در صورتی که نتواند بدهی را پرداخت کندحکم ورشکستگی او صادر شده و وی از انجام معاملات تجاری ممنوع گردیده و حق اشتغال به آن ها را نداشته بلکه بالاتر از حق تصرف در اموال و حقوق مالی خویش نیز ممنوع می گردد.
این در حالی است که اگر همین شخص مذکور در قالب شرکتی اقدام به فعالیت تجاری داشته باشد و ورشکست شود درست است که حکم ورشکستگی او صادر میگردد و شرکت وی منحل میشود، ولی خود شخص که در واقع موسس شرکت و تنها شریک آن بوده است هیچ ممنوعیتی از تصرف در اموال خویش نخواهد داشت و می تواند با بقیه اموال خود به تجارت پرداخته یا اشتغال دیگری داشته باشد.
در نهایت باید به این نکته اشاره کرد با توجه به قوانین و مقررات کشور بسیار روشن است که هیچ شرکتی در زمینه حوزه فعالیت تجاری را نمیتوان با کمتر از دو شخص تشکیل داد. البته شخص مزبور می تواند شخص حقیقی باشد یا حقوقی. بنابراین شرکت تجاری می تواند متشکل از چند شخص حقیقی باشد یا چند شخص حقوقی و یا ترکیبی از شخص حقیقی و حقوقی .
این پست چقدر مفید بود؟
بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!
میانگین امتیاز ۲٫۷ / ۵٫ بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید! ۹
تاکنون رأی ندارید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.