۲- کارت خدماتی:
این مدل کارت برای اشخاص حقوقی صادر شده که حوزه فعالیتی در بخش خدمات رسانی دارند، دارندگان این نوع کارت صرفا در حوزه کاری خود میتوانند کالایی را وارد کشور کنند.
۳- کارت موردی:
در برخی موارد افراد خواهان واردات یا صادرات در یک مورد هستند، با انتخاب و صدور این روش افراد حقیقی و حقوقی میتوانند برای یک بار از کارت مذکور استفاده و کالای خود را وارد یا صادر کنن.
۴- کارت تولیدی/صنعتی:
اشخاص حقوقی که مجوز سرمایه گذاری در زمینه فعالیت تولیدی را دارند، میتوانند با استفاده از این نوع مدل کارت اقدام به تهیه مواد اولیه و یا تجهیزات کارگاهی خود کنند و پس از تولید محصولات خود را صادر کنند.
۵- قانون گذار در مواردی افراد را معاف از دریافت کارت بازرگانی کرده که چهار مورد آن به صورت خلاصه اشارهای خواهیم داشت.
برای دریافت کارت بازرگانی در مناطق آزاد متقاضی باید مدارکی را تهیه و شرایطی را مشخص کرده تا مشکلی در رابطه با دریافت کارت بازرگانی ایجاد نشود.
چند نکته در رابطه با دریافت کارت بازرگانی در مناطق آزاد وجود دارد که باید به آن توجه داشت.
همانطور که از ابتدا در این مقاله به آن اشاره کردیم دریافت کارت در مناطق آزاد امری مفید برای بازارگانان بین المللی است. ولی باید به این نکته اشاره کرد که روند دریافت کارت بازرگانی آنچنان که به نظر میآید روندی پیش پا افتاده نیست. از این رو پیشنهاد میشود که برای ثبت و دریافت کارت بازرگانی از مشاوران تخصصی در این زمینه استفاده نمایی. دفتر ثبت شرکت هایثبت مشاور تخصصی در زمینه ثبت شرکت و خدمات آن همواره پاسخ گوی شما عزیزان است. با تشکر از همراهی شما تا انتهای این مقاله
این پست چقدر مفید بود؟
بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!
میانگین امتیاز ۳٫۱ / ۵٫ بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید! ۲۱
تاکنون رأی ندارید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.