در صورتی که یکی شرکت تجاری در اداره ثبت شرکت ها به ثبت نرسد، به تبع آن، شرکتنامه اش اعلان نگردیده است، پس به همین دلیلی باید گفت در این شرایط احتمال انحلال شرکت وجود دارد.
در رابطه با موضوع گفته شده در ماده ۲ قانون ثبت شرکت ها مواردی را بیان کرده که به این صورت است که ثبت شرکت های تجاری موضوعی است الزامی و برای مدیران شرکتی که به ثبت نرسیده باشد،جزای نقدی معین شده است .
در ادامه این مبحث باید اضافه کرد که اگر در صورت تقاضای مدعی العموم ، حکم انحلال شرکت متخلف نیز صادر خواهد شد. این موضوع به این معنی است که تا زمانی که دادستان تقاضای انحلال شرکت را نکرده باشد، شرکت با جمع شرایط دیگر، تشکیل شده محسوب خواهد شد؛ اما باید توجه داشت در صورتی که دادستان تقاضای انحلال کند، به صرف تقاضای او و فقط به این دلیل که شرکت در اداره ثبت شرکت ها به ثبت نشده است ، شرکت منحل اعلام میشود. لازم به توضیح است که هیچ دلیل دیگری برای صدور حکم انحلال شرکت لازم نیست.
در ادامه و به عنوان آخرین موضوع باید دقت کرد که حتی در صورتی که شرکت در اداره ثبت شرکت هابه ثبت رسیده باشد، به این معنا نیست که شرکت واقعاَ وجود دارد و هر زمانی که مشخص شود که شرکتی بدون توجه به سایر شرایط تاسیس شده است، شرکت باطل خواهد بود. به طور مثال هرگاه مشخص شود یکی از شرکاء شرکت اهلیت لازم برای حضور در شرکت را ندارد، وجود شرکت باطل است، حتی اگر شرکت در اداره ثبت شرکت ها به ثبت رسیده باشد.
این پست چقدر مفید بود؟
بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!
میانگین امتیاز ۰ / ۵٫ بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید! ۰
تاکنون رأی ندارید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.