امروزه با توجه به گستردگی تکنولوژی و توسعه کشورهای مختلف در حوزه فناوری اطلاعات، نیاز به برقراری ارتباط با دنیای مدرن احساس می شود و شرکت های کامپیوتری مختلفی به این منظور تاسیس شده اند و به فعالیت می پردازند. تمام شرکت ها و ادارات در انجام پروژه های خود از آی تی و خدمات شبکه ای استفاده می کنند و به همین علت لزوم شرکت های کامپیوتری و خدماتی که ارائه می دهند نیازی اساسی برای این شرکت ها محسوب می شود. موضوع فعالیت شرکت های کامپیوتری سخت افزار و نرم افزار می باشد و این شرکت ها به حل مشکلات موجود در این حوزه ها می پردازند. با توجه به علاقه مندی افراد متخصص در حوزه کامپیوتر ثبت شرکت کامپیوتری در کشور از اهمیت بسیاری برخوردار است. در ادامه با شرایط لازم برای اخذ مجوز و ثبت این شرکت ها آشنا خواهید شد.

ثبت شرکت کامپیوتری:

برای ثبت شرکت کامپیوتری لازم نیست که از از دبیرخانه شورای عالی انفورماتیک مجوز دریافت کرد. در واقع شرکت های کامپیوتری می توانند پس از ثبت شرکت با مراجعه به دبیرخانه برای احراز صلاحیت شرکت خود مطابق با قوانین موجود عمل نمایند. اما در صورتی که موضوع فعالیت شرکت کامپیوتری مواردی مانند نظارت، طراحی، مشاوره، راه اندازی، آموزش سیستم های نرم افزار و سخت افزار و شبکه های اطلاع رسانی باشد نیاز به اخذ مجوز از نظام صنفی استان خود می باشد.

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت کامپیوتری:

  • ارائه اظهارنامه مالیاتی
  • ارائه کپی اساسنامه شرکت
  • ارائه کپی برابر اصل تمام مدارک شناسایی مدیرعامل شرکت
  • ارائه کپی برابر اصل مدرک تحصیلی مدیرعامل شرکت
  • ارائه یک برگ کپی از احراز صلاحیت مدیرعامل
  • در صورتی که شرکت تازه تاسیس شده باشد نیاز به ارائه لیست بیمه می باشد و اگر شرکت لیست بیمه نداشته باشد نامه ای که نشان دهنده تمام وقت بودن مدیرعامل شرکت باید ارائه گردد.

مدارک مورد نیاز برای مدیرعامل شرکت:

مدیرعامل شرکت کامپیوتری نیز بایستی واجد شرایطی باشد که این شرایط عبارتند از: داشتن حداقل مدرک کارشناسی در حوزه انفورماتیک و آی تی، سابقه ۸ تا ۱۰ سال فعالیت در زمینه آی تی در صورتی که فرد دارای مدرک دیپلم باشد، داشتن حداقل ۴ سال سابقه کار در امور مربوط به فناوری ارتباطات در صورت داشتن مدرک فوق دیپلم، در صورت داشتن مدرک فوق دیپلم در رشته هایی غیر از کامپیوتر نیاز به ۶ سال سابقه کار مدیریتی یا فعالیت در حوزه آی تی می باشد، در صورت داشتن لیسانس در رشته های فنی و مهندسی نیاز به سابقه کار نمی باشد.

بیشتر بخوانید!
ثبت شرکت پتروشیمی و شرایط و ضوابط آن

صلاحیت شرکت هایی بعد از ثبت از طرف شورای عالی انفورماتیک تایید می شود که موضوعی که در آن در حال فعالیت هستند مربوط به حوزه انفورماتیک باشد که این موضوع ممکن است مرتبط با فعالیت های فرهنگی و دیجیتالی همچون تهیه و عرضه بسته های نرم افزاری رسانه ای و تهیه کرن و همچنین عرضه بسته های نرم افزاری رسانه پرداز باشد یا در حوزه خدمات طراحی و برگزار کردن دوره های مختلف آموزشی گرافیک و طراحی و همینطور خدمات پس از فروش نرم افزار و سخت افزار قرار گیرد.

نکته: فعالیت شرکت کامپیوتری تنها در استانی که در آنجا اقدام به گرفتن مجوز نموده اید مجاز می باشد اما در صورتی که تمایل به ایجاد شعبه جدید در همان استان یا استان دیگر وجود داشته باشد نیازی به گرفتن مجوز نمی باشد اما بایستی اطلاع رسانی شعبه های جدید به نظام صنفی استانی که در آن شعبه قرار دارد صورت گیرد.

بعد از اینکه مدارک ذکر شده در بالا برای ثبت شرکت کامپیوتری تهیه شدند باید فرم های مربوطه تکمیل شوند و به همراه اسناد و مدارک دیگر به نظام صنفی رایانه ای ارسال شوند و مورد بررسی قرار گیرند. پس از گذشت ۱۵ روز از ارسال مدارک در صورت تایید توسط نظام صنفی رایانه ای مجوز موقت به مدت یک ساله صادر می گردد. برای تمدید مجوز فعالیت باید هر سال اطلاعات مربوط به مدارک به نظام صنفی رایانه ای ارسال شود تا مورد تایید قرار گیرد و مجوز برای یک سال دیگر تمدید گردد. در صورتی که شش ماه از مدت زمان یک سال بگذرد و مدارک برای تمدید ارسال نشود سازمان نظام به شرکت اخطار می دهد و در صورت نادیده گرفتن اخطار بعد از گذشت دو ماه سازمان نام شرکت را از لیست شرکت های دارای مجوز حذف می کند.

 

این پست چقدر مفید بود؟

بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۳٫۶ / ۵٫ بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید! ۸

تاکنون رأی ندارید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *