۴- شرکت تعاونی بیمه محصولات و حیوانات
۵- شرکت تعاونی نمایندگی کارخانجات و موسسات تولیدی
یک شرکت تعاونی میتواند به شکل چند منظوره تاسیس شود. این نوع شرکتها برای امور تولید و انجام سایر اموری که با اهداف تعاونی مغایرت نداشته باشند، تشکیل شود. شرکت های تعاونی چند منظوره به دو صورت چند منظوره عام و چند منظوره خاص تشکیل میشوند.
در این نوع شرکتها، اعضای اصلی شرکت را موسسین شرکت تشکیل میدهند. یا اینکه هیئت موسس شرکت میتواند اعضای شرکت را از بین داوطلبانی که واجد شرایط عضویت در تعاونی هستند انتخاب کنند. البته این انتخاب باید در حد ظرفیت و شرایط تعاونی چند منظوره خاص صورت پذیرد.
در شرکت تعاونی چند منظوره عام ، هیئت موسس با دعوت عام از طریق انتشار آگهی و یا قید این نکته که عضویت برای عموم آزاد است ، داوطلبان واجد شرایط عضویت را در حد ظرفیت و امکانات خود به عضویت می پذیرد.
بر اساس قانون تعاونیها، در شرکتهای تعاونی چند منظوره عام داشتن عضوی که غیر شاغل است مجاز است. ولی لازم به ذکر است که اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت باید از میان اعضای شاغل شرکت انتخاب شوند. همچنین در برابر شرکتهای تعاونی چند منظوره، تعاونیهای دیگر وجود دارند که شرکتهای تعاونی یک منظوره نیز به آنها گفته میشود. مانند شرکتهای تعاونی مسکن، اعتبار و…
این پست چقدر مفید بود؟
بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!
میانگین امتیاز ۰ / ۵٫ بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید! ۰
تاکنون رأی ندارید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.