در نهایت پس از گذارندن دوره های اموزشی تخصصی آشنایی با تجارت فرامرزی در اتاق های بازرگانی، کارت بازرگانی شما صادر خواهد شد.
از مزیای داشتن کارت بازرگانی میتوان به این نکته اشاره کرد که امکان، واردات کالا از مناطق آزاد کشور، ارتباط با بازرگانان داخلی و خارجی، عضویت در اتاق بازرگانی، امکان صادرات کالا و هرچیز مجاز دیگر به خارج کشور، امکان اخذ ویزا جهت شرکت در رویداد های تجاری، امکان ترخیص کالا از گمرک، امکان ثبت شرکت و برند، دارا شدن شخصیت تجاری و کسب اعتبار، تبادل اطلاعات تجاری میان کشور های مختلف.
البته داشتن هرنوع از کارت های بازرگانی مزیا و کاربرد های خودش را دارد.
یک نکته حائز اهمیت این است که با داشتن کارت بازرگانی مستلزم پرداخت مالیات بر ارزش افزوده و همچنین مالیات وارد کردن کالاهستید. نکته دوم حق واگذاری اتاق های بازرگانی و کارت بازرگانی به دیگران را به هیچ عنوان ندارید و در صورت واگذاری منجر به تعلیق و ابطال کارت میشود.
هیچ شخص حقیقی و حقوقی نمیتواند بیش از یک کارت بازرگانی داشته باشد.
مطابق ماده ۱۰ قانون آیین نامه اجرایی، سقف واردات و صادرات برای سال اول پانصد هزار دلار و برای سال دوم دومیلیون دلار و برای سال سوم در صورت مثبت بودن ارزیابی عملکردتان هیچ محدودیتی ندارد؛ همچنین لازم به ذکر است که حتما برای تمدید کارت بازرگانی باید ۶۰ روز قبل از مهلت ابطال آن اقدام کنید.
مدت اعتبار کارت بازرگانی برای بار اول به صورت یک ساله است و برای سال دوم به صورت سه ساله صادر میشود و پس از آن میتوان کارت بازرگانی را به صورت پنج ساله دریافت کرد. در ضمن مدت زمان دریافت و صدور کارت بازرگانی بین ۲۰ الی ۴۰ روز است.
همچنین ابطال کارت بازرگانی به دوصورت است. یک: ابطال به صورت اجباری که زمانی این اتفاق رخ میدهد که شما منجر به تخلفی شدهاید و مجازات آن ابطال کارت از سمت دولت است. دوم: ابطال به صورت اختیاری که به معنی اعلام انصراف است که برای ابطال اختیاری با در دست داشتن مدارک به اتاق بازرگانی مراجعه کنید.
برای اخذ کارت بازرگانی به ارائه مدارک به سایت جامع تجارت ایران مراجعه میکنید و پس از ثبت نام موفقیت آمیز و انجام کامل مراحل کارت بازرگانی شما صادر خواهد شد و طی ۲۰ الی ۴۰ روز به دست شما خواهد رسید. همچنین لازم به ذکر است که کارت بازرگانی به هیچ عنوان قابل واگذاری به شخص دیگری نیست و در صورت واگذاری منجر به تعلیق و ابطال کارت میشود.
کارت های بازرگانی انواعی دارد که هرکدام از ان ها بر اساس کارایی مزایا و معایبی دارد که در این مقاله به طور کامل به همهی مراحل دریافت کارت بازرگانی پرداختیم. هنچنین باری دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید نظرات و سوالات خود را در کامنت به اشتراک بگذارید.
این پست چقدر مفید بود؟
بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!
میانگین امتیاز ۴ / ۵٫ بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید! ۴
تاکنون رأی ندارید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.